Konst för dig i Tierp

Nej men hallå där, åter igen, alla mina kära läsare! Välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av det stora vida nätet där jag för det mesta skriver om saker som rör färg och form. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra helg. Idag så tänkte jag skriva ett par ord om någonting som jag tror att en hel del av er faktiskt skulle finna intressant och kan dra nytta av, nämligen om konst i Tierp, Sandviken och Gävle. Anledningen till varför jag säger att ni skulle kunna finna just det här intressant är för att jag vet att det är en hel del av er, mina läsare, som är intresserade och engagerade i konst och även en del som faktiskt är konstnärer själva.

Jag tycker att det är oerhört kul att ni kommer hit till min blogg och följer mig med mina inlägg som verkligen handlar om lite allt möjligt inom färg och form, och konst är ju en sådan himla stor del av det området tycker jag personligen. I vilket fall som helst så ville jag idag i alla fall rekommendera en konstnär vid namn Johan Thunberg som jag tycker är oerhört skicklig och bra på det han gör. Jag kommer inte att skriva så mycket mer än så, men däremot så kommer jag utan tvekan att länka lite till er så att ni kan klicka er vidare och kolla mer. Jag tänkte även lägga ut lite bilder som jag tycker att ni bör se och som jag själv tycker väldigt mycket om, men det kommer att bli i ett annat inlägg. Så håll utkik efter det!